HTML

munkakeresés sucks

Megy a szívás ezerrel. Piszkos meló munkát keresni, kár hogy nem fizetnek érte, akkor biztosan több zsetnom lenne, mint regisztrált pályakezdőként. De ugye próbálkozik az ember. Mert a remény hal meg utoljára.

Friss topikok

  • Deep & Beat: Pár link és gondolat http://ebgondolat.extra.hu/film/cikk/13_savemax.html http://www.budapestikam... (2009.05.19. 14:08) munkakeresés sucks

Linkblog

Archívum

munkakeresés sucks

2008.05.30. 15:47 klariska

január elején kezdtem, olyan lelkesedéssel, hogy csak na, abban a hiszemben, hogy hollandia engem tárt karokkal vár majd. hát nem vár. illetve ahogyan én szerettem volna, úgy - és tegyük hozzá, hogy egyelőre nem. Megy a szívás ezerrel, piszkos meló munkát keresni, kár hogy nem fizetnek érte, akkor biztosan több zsetnom lenne, mint regisztrált pályakezdőként. Ja, azé tegyük hozzá, hogy a fagyis munkaalkalmasságit könnyebb volt elintézni, mint gondoltam, pénz a zsebbe, igazándiból még tüdőszűrésre sem kell eltekernem, a negatív eredmény meg lett előlegezve. kedvezményes áron, 4 ropiért. Egy nap alatt nem fogok annyit megkeresni, de sebaj, legalább van vmi. amiért tennap visszakúsztam pestre a családi idillből az egy állásinterjú volt, miszerint marketing asszisztenst/junior managert keresnek. eleve nem lenne eccerűbb menedzser asszisztenst írni, ez igazán kötöszködés a részemről. szóval a mai állás"interjún", azt hiszem, az első igazi itthonin vtam, ami annyira szánalmas volt, hogy csak na! Save max-ról hallottatok már? énsem, weboldalukról sem sok derül ki, aztán amikor az csillivilla ajtaját egy oláh jennifer lopez nyitotta ki köldökig dekoltált zöld-arany ruciban, tényleg kezdtem aggódni, hogy pornóválogatásra érkeztem. de mégsem. interjú helyett egy nem túl meggyőző szövegű exisoklatárs kisasszony tartott tájékoztatót számunkra (4en voltunk), miszerint mennyire szuper lehetőség és biznisz a savemax cspatába tartozni, (szegényem látványosan izgult, amit a testbeszéd és kommunikációs tréningekről tanultakkal próbált ellensúlyozni), de a kapcsolót mégsem ez verte ki és nem is a szutyok, amiről beszélt, hanem a h hn8tól f7ig tartó a munkaidőt szigorúan kiskosztümben lehet abszolválni.az már csak mellékes, h másnap már mehetünk is 7,45-re próbanapra. és ha nem tetszik, akkor sok szerencsét a továbbiakhoz. Igaz, nem is sikert, a munkakereséshez tényleg szerncse kell. no és a kapcsolatok. én az utóbbiban bízom. uff

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://interjusucks.blog.hu/api/trackback/id/tr33495189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeedBack 2008.06.01. 21:53:02

Ennyire megviselt a Save Max-os allasinterju?
"csillivilla ajtaját egy oláh jennifer lopez nyitotta ki" - hat kerlek en nem panaszkodnek. Persze, aki szolizik az maris Olah.
Egyszeruen egyugyuseg anelkul itelkezni, hogy tudnad, mirol (kirol) is van szo valojaban.

Deep & Beat · http://www.deep-and-beat.com 2009.05.19. 14:08:52

Pár link és gondolat
http://ebgondolat.extra.hu/film/cikk/13_savemax.html

http://www.budapestikamaraszinhaz.hu/?mode=szinhaz&sub=C7&fPage=18

homar.blog.hu/2007/09/13/magaskulturalis_becsaposmarketing_homarb
süti beállítások módosítása